Sprawdź

opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne,
dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Sprawdź opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne, dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Mamy 198 opinii, a nasza średnia ocena to 4.85

198 Opinii

Najnowsze Najstarsze

/5

2017-12-05 10:07

Jestem zadowolony z uslugi

Artur Faliński

/

Dzierzoniów

4/5

2017-11-27 14:20

Jestem zadowolony z kwoty zwrotu, sprawną komunikacją mailową, natomiast analizując Waszą prowizje to mogła by być nieco niższa , ale jest można powiedzieć adekwatna do odzyskanej nadpłaty podatku. Polecałem Euro-tax znajomym lecz nie są zainteresowani ponieważ korzystają z pomocy innych biur i płacą za usługę 200 zł. Odnośnie kwot jakie odzyskują nie są już tacy wylewni.

Ryszard Szewczyk

/

Wrocław

5/5

2017-11-13 12:27

Jestem zadowolony z obsługi i polecam wasz innym.

ADAM PERLEJEWSKI

/

KREKOLE

5/5

2017-10-17 11:27

Polecam dobry kontakt w sprawie

Patrick Łucko

/

Stargard Szczeciński

5/5

2017-09-22 07:59

super

aneta ciak

/

Rymanów

5/5

2017-09-21 14:03

Jestem zadowolony, rozliczenie w miarę szybko i zwrot pieniędzy na konto również, polecam

Waldemar

/

Łomża

Panie Waldemarze, zapraszamy ponownie ;)

5/5

2017-09-20 11:24

Bardzo rzetelna firma. Wszystkie sprawy załatwiaja sami, wystarczy tylko podpis. Polecam :-)

Robert Bryłka

/

Trzebinia

5/5

2017-09-18 09:11

Profesjonalne podejście do sprawy, szybko i sprawnie, polecam.

Dariusz

/

Grygorcewicz

Dziękujemy! :)

5/5

2017-09-13 13:38

Perfekcyjne podejście do sprawy

Agnieszka Adamczyk

/

Tychy

Pani Agnieszko, dziękujemy serdecznie. Takie opinie sprawiają, że czujemy się bardzo docenieni ;)

2/5

2017-09-13 13:32

Jakos nie chce mi sie wierzyc ze to rzetelna firma ktora nawet nie wiedziala podstawowych informacji odnosnie rozliczen gdzie skladac dokumenty i jakie. I na dotatek telefonicznie naklaniala mnie do popelnienia wykroczenia zwiazanego z poadawaniem nie prawdziwych danych odradzam...

Pawel Gilicki

/

kleve

Panie Pawle, ma Pan niestandardową sytuację, ponieważ pomimo posiadania polskiego obywatelstwa, ze względu zameldowanie na terenie Niemiec, urząd w Holandii zobowiązał Pana do pozyskania zaświadczenia o dochodach UE/WE z niemieckiego urzędu skarbowego. Rozpoczynając z Panem współpracę nie byliśmy w posiadaniu takich informacji, a Pana dokumenty nie wskazywały na obowiązek pozyskania zaświadczenia z niemieckiego urzędu, dlatego nieświadomie popełniliśmy błąd w przekazanych informacjach przez naszych konsultantów, za co najmocniej Pana przepraszamy.

Polecaj i zarabiaj

Poleć nam swoich znajomych, którzy pracowali za granicą i zarabiaj 50 złotych za każdą osobę, która podpisze z nami umowę z Twojego polecenia.