Sprawdź

opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne,
dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Sprawdź opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne, dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Mamy 342 opinii, a nasza średnia ocena to 4.89

Euro-Tax.pl » Opinie » Strona 2

5/5

2020-01-16 15:51

Jak narazie jestem zadowolony z firmy Euro raz bo podjeli dobre działania w mojej sprawie o zwrot podatku teraz czekam za odbiorem pieniedz

Szymon Wąsala

/

Ostrów Wielkopolski

5/5

2020-01-09 15:04

Polecam. Wszystko sprawnie i profesjonalnie.

Marcin

/

Końskie

5/5

2020-01-08 12:56

Polecam firmę euro tax dobra obsługa i miła wspolpraca

Marcin Szczepaniak

/

Zabrze

5/5

2019-12-13 09:44

Fantastyczna firma i bardzo zrozumieni pracownicy

Dawid Klimczak

/

Ruda Śląska

5/5

2019-11-25 14:44

Polecam zwrot otrzymałem po ok 3 miesiącach w wysokości 5000€

Grzegorz

/

Xxxxcccc

5/5

2019-11-18 13:43

Bardzo rzetelna firma ,polecam kazdemu kto ma rozliczenia za prace za granica ,bardzo szybka reakcja na pytania i czytelny sposob zalatwiania mojej sprawy oby wiecej takich firm na naszym rynku rowniez w innych dziedzinach

STANISLAW SZEWCZAK

/

WROCLAW

5/5

2019-11-13 14:46

Polecam

Paweł Michalski

/

Tychy

5/5

2019-11-07 12:33

Bardzo miła i rzetelna obsługa. Szybciutko działają.

Grazyna

/

Chelm

5/5

2019-10-28 11:19

Jestem bardzo zadowolony z usługi. Bardzo dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i e-mail. Co uważam w sprawach rozliczenia jest bardzo ważne.

Mateusz Żental

/

Żagań

5/5

2019-10-18 10:30

Jestem zadowolony

Mariusz

/

Rudki

Polecaj i zarabiaj

Poleć nam swoich znajomych, którzy pracowali za granicą i zarabiaj 50 złotych za każdą osobę, która podpisze z nami umowę z Twojego polecenia.