Sprawdź

opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne,
dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Sprawdź opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne, dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Mamy 345 opinii, a nasza średnia ocena to 4.89

Euro-Tax.pl » Opinie » Strona 2

5/5

2020-03-13 15:28

Pełen profesjonalizm

Zenon KLUCZKOWSKI

/

Olsztyn

5/5

2020-01-29 11:54

Jestem zadowolony z wykonanej dla mnie usługi rozliczenia podatku, nie pierwszy już raz. BRAWO. Polecam.

P A Banaszewski

/

Płock

/5

2020-01-29 11:54

Ogulnie oceniam na czwurke z plusem

Gajowczyk

/

poreba

5/5

2020-01-16 15:51

Jak narazie jestem zadowolony z firmy Euro raz bo podjeli dobre działania w mojej sprawie o zwrot podatku teraz czekam za odbiorem pieniedz

Szymon Wąsala

/

Ostrów Wielkopolski

5/5

2020-01-09 15:04

Polecam. Wszystko sprawnie i profesjonalnie.

Marcin

/

Końskie

5/5

2020-01-08 12:56

Polecam firmę euro tax dobra obsługa i miła wspolpraca

Marcin Szczepaniak

/

Zabrze

5/5

2019-12-13 09:44

Fantastyczna firma i bardzo zrozumieni pracownicy

Dawid Klimczak

/

Ruda Śląska

5/5

2019-11-25 14:44

Polecam zwrot otrzymałem po ok 3 miesiącach w wysokości 5000€

Grzegorz

/

Xxxxcccc

5/5

2019-11-18 13:43

Bardzo rzetelna firma ,polecam kazdemu kto ma rozliczenia za prace za granica ,bardzo szybka reakcja na pytania i czytelny sposob zalatwiania mojej sprawy oby wiecej takich firm na naszym rynku rowniez w innych dziedzinach

STANISLAW SZEWCZAK

/

WROCLAW

5/5

2019-11-13 14:46

Polecam

Paweł Michalski

/

Tychy

Polecaj i zarabiaj

Poleć nam swoich znajomych, którzy pracowali za granicą i zarabiaj 50 złotych za każdą osobę, która podpisze z nami umowę z Twojego polecenia.