Sprawdź

opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne,
dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Sprawdź opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne, dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Mamy 334 opinii, a nasza średnia ocena to 4.89

Euro-Tax.pl » Opinie » Strona 32

4/5

2015-05-22 12:26

Ogolnie wszystko bylo tak jak mialo byc ale nie widzialem skanu czeku.Gdybym go zobaczyl firma na dyche a tak 4 gwiazdki

Grzegorz Zarzeczny

/

Rudnik

5/5

2015-05-22 12:26

ja jestem bardzo zadowolony z tej firmy kasa na koncie

krystian florek

/

bytom

5/5

2015-05-08 10:12

Firmę znalazła moja żona.Jestem usatysfakcjonowany ich działaniem, wszystko załatwili za mnie, ja tylko dostarczyłem dokumenty. Będę nadal korzystał z usług firmy Euro-Tax.Polecam.

Remigiusz Szewczyk

/

Stepnica

5/5

2015-05-08 10:12

PORZĄDNA FIRMA SPRAWNIE SPRAWNIE FACHOWO MIŁA OBSŁUGA POLECAM

Wiktor Michalski

/

Ryjewo

5/5

2015-05-08 10:12

firma ok polecam

Jan Starobrat

/

Wykroty

5/5

2015-05-08 10:11

Bardzo dobra współpraca profesjonalna obsługa polecam

Krzysztof Benedyczak

/

Płoty

5/5

2015-05-06 12:43

Naprawdę miłe zaskoczenie. Zwrot Kindergeld bardzo szybki. Bez problemów. Polecam

Anita

/

Turek

5/5

2015-05-06 12:43

Bardzo pozytwenie zaskoczyla mnie realizacja mojego zamowienia firmy. Szybka, sprawna i 100 %. Kontakt z firma polecam.

Tomasz Szczepański

/

Kowale Oleckie

5/5

2015-05-06 09:41

Trochę długo czekałem, ale kasa w końcu przyszła na konto. Od momentu wypełnienia wszystkich papierów na zwrot czekałem 4 miesiące, jak dla mnie w porządku

Marcin

/

Brzezina

5/5

2015-05-06 09:41

W innej firmie oszukali mnie i okłamali. Dopiero gdy skorzystałam z usług tej firmy odzyskałam wiarę w ludzi! Bardzo polecam wszystkim Euro-tax!

Agnieszka

/

Zbąszyń

Polecaj i zarabiaj

Poleć nam swoich znajomych, którzy pracowali za granicą i zarabiaj 50 złotych za każdą osobę, która podpisze z nami umowę z Twojego polecenia.