Sprawdź

opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne,
dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Sprawdź opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne, dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Mamy 261 opinii, a nasza średnia ocena to 4.88

261 Opinii

Najnowsze Najstarsze

5/5

2015-11-19 09:19

wszstko ok polecam szybko i sprawnie

jerzy wozniak

/

stalowa wola

5/5

2015-11-19 09:19

Firma Euro- Tax godna polecenia, Podatek i ubezpieczenia solidnie wykonane ! Polecam

Angelika Flis

/

Zofianka Dolna

5/5

2015-11-19 09:19

Jestem zadowolony z jakości usług wykonywanych przez tą firmę.

Karol

/

Syców

5/5

2015-11-19 09:19

Jestem strasznie zadowolona z Państwa usług. Zrobiliście to profesjonalnie. W bardzo szybkim czasie, bez żadnych problemów dostałam pieniążki na koncie. Najlepsza firma i polecam wszystkim. Ja na pewno będę korzystała z Państwa usług. Dziękuję za wszystko!

Agnieszka Lewowicka

/

Częstochowa

5/5

2015-11-18 20:41

jestem bardzo zadowolona z usług poniewaz dostałam zwrot podatku w ciagu 2 miesiecy

joanna

/

Antoniów

5/5

2015-07-30 16:45

JESTEM BARDZO ZADOWOLONY ZE WSPÓŁPRACY. PIERWSZY ZWROT JUŻ OTRZYMAŁEM TERAZ OCZEKUJE KOLEJNEGO. PRACOWNICY KOMPETENTNI, POTRAFIĄ REAGOWAĆ NA KAZDE PYTANIE SZYBKĄ RZETELNĄ I POMOCNĄ ODPOWIEDZIĄ. POLECAM I NADAL BĘDĘ KORZYSTAĆ

piotr migdalczyk

/

miasteczko kraj

5/5

2015-06-03 09:16

Jestem zadowolona ze współpracy z firmą. Mam nadzieje, że w przyszłości też dane mi będzie skorzystać z ich usług :)

Paulina

/

Poznań

4/5

2015-05-22 12:26

Ogolnie wszystko bylo tak jak mialo byc ale nie widzialem skanu czeku.Gdybym go zobaczyl firma na dyche a tak 4 gwiazdki

Grzegorz Zarzeczny

/

Rudnik

5/5

2015-05-22 12:26

ja jestem bardzo zadowolony z tej firmy kasa na koncie

krystian florek

/

bytom

5/5

2015-05-08 10:12

Firmę znalazła moja żona.Jestem usatysfakcjonowany ich działaniem, wszystko załatwili za mnie, ja tylko dostarczyłem dokumenty. Będę nadal korzystał z usług firmy Euro-Tax.Polecam.

Remigiusz Szewczyk

/

Stepnica

Polecaj i zarabiaj

Poleć nam swoich znajomych, którzy pracowali za granicą i zarabiaj 50 złotych za każdą osobę, która podpisze z nami umowę z Twojego polecenia.