Sprawdź

opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne,
dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Sprawdź opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne, dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Mamy 271 opinii, a nasza średnia ocena to 4.88

271 Opinii

Najnowsze Najstarsze

5/5

2015-05-05 12:27

jak dla mnie firma jest okej, poleciłem znajomemu, który też dostał już swoje pieniądze. Rozliczałem się po raz pierwszy i nie mogę powiedzieć żadnego złego słowa :) oby tak dalej!

Piotrek

/

Siedlce

5/5

2014-11-20 10:24

O firmie powiedziała mi znajoma. Jestem bardzo zadowolona z usług, bo dzięki Euro-Tax.pl dostałam zwrot podatku. Dostarczyłam tylko dokumenty, a pieniądze przyszły na konto. Polecam wszystkim:)

Alicja

/

Bielawa

5/5

2014-11-18 10:05

W poprzedniej firmie otrzymałam informacje, że w związku ze zmianą przepisów w tym roku nie ma sensu żebym się w ogóle starała o zwrot podatku, bo będą to grosze. Dzięki Euro-tax dostałam 270 euro zwrotu podatku plus 170 euro zwrotu z ubezpieczenia zdrowotnego. Bardzo podoba mi się podejście do klienta - byłam o wszystkim informowana mailowo, jeśli miałam jakieś pytania dostawałam szczegółową odp w ciągu kilku godzin. Konsultanci wielokrotnie cierpliwie tłumaczyli mi też wszystko cierpliwie przez telefon. Bardzo polecam tą firmę!

Karolina

/

Warszawa

5/5

2014-11-12 13:38

Rozliczam się już po raz drugi, w roku poprzednim nie mogłam uzyskać dokumentów od pracodawcy ale wasza firma to zrobiła, ponadto jakość obsługi oraz szybkość całej procedury była i jest w porządku

Alicja

/

Poznań

5/5

2014-11-12 08:39

kase dostalem fajna firma tylko prowizje duza pobrali no ale nic sam nie musiałem robic

Kacper

/

Swiecko

5/5

2014-11-12 08:39

wszystko ok

Maciek

/

Zabrze

3/5

2014-11-07 15:23

pieniądze dostałem ale następnym razem jak wrócę z ogórków to sam się rozliczę może szybciej będzie

Patryk

/

Kudowa

5/5

2014-11-07 13:52

jestem zadowolony, miła i profesjonalna obsługa, trzy i pół miesiąca oczekiwania i kasa pojawiła się na moim koncie.

Marek

/

Leszno

4/5

2014-11-07 09:40

Jak dla mnie firma rzetelna, otrzymałam zwrot i wszystko było w porządku. Prowizja pobrana zgodnie z umową. Polecam pomimo tego, że na zwrot czekałam ponad 5 miesięcy.

Karolina Jodła

/

Żagań

5/5

2014-11-05 12:11

czekalem jakies dwa miesiace, ale zwrot byl bardzo duzy, dziekuje!

Andrzej

/

Mysłowice

Polecaj i zarabiaj

Poleć nam swoich znajomych, którzy pracowali za granicą i zarabiaj 50 złotych za każdą osobę, która podpisze z nami umowę z Twojego polecenia.