Sprawdź

opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne,
dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Sprawdź opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne, dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Mamy 235 opinii, a nasza średnia ocena to 4.87

235 Opinii

Najnowsze Najstarsze

5/5

2018-10-11 13:24

Jak do tej pory jestem zadowolony z usług firmy .

Marcin Kamiński

/

Lubsko

5/5

2018-10-11 13:23

jak do tego czasu wszystko jest ok

Gabriel Bilski

/

Wrocław

/5

2018-10-08 07:41

Jestem zadowolona z waszych usluk z POWAZANIEM.. POZDRAWIAM.

EWA KATARZYNA BIESALSKA

/

ZURROMIN

5/5

2018-09-21 10:02

Jestem bardzo zadowolony z waszych usług i postępów w sprawie zwrotu mojego niemieckiego podatku.Polecam.

Leszek Hartfelder

/

lubawka

5/5

2018-08-24 08:28

Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Rzetelna firma.

Dariusz Drozdowski

/

Neunburg

5/5

2018-08-20 10:05

Jestem bardzo zadowolony z waszych usług i postępów w sprawie zwrotu mojego niemieckiego podatku. Oceniam was jak najbardziej pozytywnie

Robert Przybylski

/

Jelenia Góra

5/5

2018-07-19 07:55

Polecam bardzo. Sprawy załatwiane są szybko i bez kłopotów. Szybki zwrot pieniędzy z czego jestem bardzo zadowolona. Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

Iwona Górska

/

Bolków

5/5

2018-05-14 14:53

Mimo iż moja sprawa była skąplikowana i zwrot podatku potrwał 11miesiecy jestem bardzo zadowolona z usług. Osoby z infolinii zawsze udzielały dużo informacji i starały się pomóc w 100% i na każde pytanie zawsze dostałam odpowiedź. Będę polecać każdemu znajomemu.

Kinga Gronek

/

Luboń

5/5

2018-05-11 07:55

Polecam ,sprawnie i szybko

Beata Grzymkiewicz

/

Jastzrębie Zdrój

5/5

2018-04-17 12:01

Polecam rzetelna i bardzo sprawnie działająca firma Renata Kowalska Chodeczek

RENATA KOWALSKA

/

CHODECZEK

Polecaj i zarabiaj

Poleć nam swoich znajomych, którzy pracowali za granicą i zarabiaj 50 złotych za każdą osobę, która podpisze z nami umowę z Twojego polecenia.