Sprawdź

opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne,
dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Sprawdź opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne, dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Mamy 193 opinii, a nasza średnia ocena to 4.85

193 Opinii

Najnowsze Najstarsze

5/5

2017-09-21 14:03

Jestem zadowolony, rozliczenie w miarę szybko i zwrot pieniędzy na konto również, polecam

Waldemar

/

Łomża

Panie Waldemarze, zapraszamy ponownie ;)

5/5

2017-09-20 11:24

Bardzo rzetelna firma. Wszystkie sprawy załatwiaja sami, wystarczy tylko podpis. Polecam :-)

Robert Bryłka

/

Trzebinia

5/5

2017-09-18 09:11

Profesjonalne podejście do sprawy, szybko i sprawnie, polecam.

Dariusz

/

Grygorcewicz

Dziękujemy! :)

5/5

2017-09-13 13:38

Perfekcyjne podejście do sprawy

Agnieszka Adamczyk

/

Tychy

Pani Agnieszko, dziękujemy serdecznie. Takie opinie sprawiają, że czujemy się bardzo docenieni ;)

2/5

2017-09-13 13:32

Jakos nie chce mi sie wierzyc ze to rzetelna firma ktora nawet nie wiedziala podstawowych informacji odnosnie rozliczen gdzie skladac dokumenty i jakie. I na dotatek telefonicznie naklaniala mnie do popelnienia wykroczenia zwiazanego z poadawaniem nie prawdziwych danych odradzam...

Pawel Gilicki

/

kleve

Panie Pawle, ma Pan niestandardową sytuację, ponieważ pomimo posiadania polskiego obywatelstwa, ze względu zameldowanie na terenie Niemiec, urząd w Holandii zobowiązał Pana do pozyskania zaświadczenia o dochodach UE/WE z niemieckiego urzędu skarbowego. Rozpoczynając z Panem współpracę nie byliśmy w posiadaniu takich informacji, a Pana dokumenty nie wskazywały na obowiązek pozyskania zaświadczenia z niemieckiego urzędu, dlatego nieświadomie popełniliśmy błąd w przekazanych informacjach przez naszych konsultantów, za co najmocniej Pana przepraszamy.

5/5

2017-09-07 14:18

Jestem zadowolona !!nie trwało to aż tak długo nie było żadnych problemów wszystko było załatwione sprawnie anpieniadze wpłynęły na moje konto!! Polecam

Beata slomowicz

/

Ojrzanowo

Dziękujemy za miłe słowa;)

5/5

2017-09-06 14:06

Pragnę podziękować wszystkim pracownikom Euro-Tax za prowadzenie moich spraw związanych z rozliczeniem podatku za granicą. Szczególnie za rok 2015, gdy pracodawca nie odprowadził za mnie podatku, nawet mnie o tym fakcie nie poinformował i zupełnie zignorował. Pracownicy Euro-Taxu pomogli, poprowadzili całą sprawę, która zakończyła się dla mnie korzystnie i bez żadnych kar ze strony Urzędu Skarbowego. No i rok 2016, gdy ponownie skorzystałem z usługi i otrzymałem zwrot. Procedura zgłoszenia jest bardzo prosta, przez cały okres trwania sprawy byłem na bieżąco informowany o wszystkich postępach. Gdy miałem jakieś pytanie związane z moją sprawą, zawsze otrzymywałem wyczerpujące informację. Polecam usługi Euro-taxu innym osobom, które pracowały lub pracują za granicą. Jeszcze raz dziękuję za pomoc i pozdrawiam :)

Michał Kansy

/

Zabrze

Panie Michale, cieszymy się, że mogliśmy pomóc ;)

5/5

2017-09-05 11:54

SUPER FIRMA DOSKONAŁA WSPÓŁPRACA

DARIUSZ WIDERSKI

/

GNIEZNO

Dziękujemy za taką pochwałę ;)

5/5

2017-03-14 16:14

Firma jak najbardziej skuteczna w swojej dziedzinie, kasa odzyskana oraz cały przebieg zwrotu jest informowany na meila polecam bardzo :)

Maciej Wołyniec

/

Piła

5/5

2017-03-14 16:13

W moim przypadku było to gewerbe , założenie (bardzo skomplikowane) oraz prowadzenie księgowości . Ja określę zakres wykonanych prac jako majstersztyk !!! Chciałbym podziękować całemu zespołowi euro tax za super współpracę !!! Pozdrawiam

Dariusz Krauza

/

Gifhorn

Polecaj i zarabiaj

Poleć nam swoich znajomych, którzy pracowali za granicą i zarabiaj 50 złotych za każdą osobę, która podpisze z nami umowę z Twojego polecenia.