Sprawdź

opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne,
dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Sprawdź opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne, dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Mamy 345 opinii, a nasza średnia ocena to 4.89

Euro-Tax.pl » Opinie » Strona 1

5/5

2020-11-04 09:34

KONTAKT BARDZO DOBRY, WYTŁUMACZONE OD A DO Z, PROFESJONALNE SPORZĄDZANIE DOKUMENTÓW, POLECAM KAŻDEMU, JESTEM ZADOWOLONA!

Hanka

/

Międzychód

5/5

2020-10-19 08:39

KONTAKT BARDZO DOBRY, WYTLUMACZONE OD A DO Z, PROFESJONALNE SPORZĄDZANIE DOKUMENTÓW, POLECAM KAŻDEMU, POZDRAWIAM!

Jakub Suchan

/

Paczków

5/5

2020-10-12 09:18

super i bezproblemowo polecam firmę euro tax

Michał Kiczka

/

Skomlin

Dziękujemy za opinię i polecamy się na przyszłość :)

5/5

2020-05-20 09:52

Polecam firmę euro-tax stają na wysokości zadania i bardzo rzetelnie wykonują swoją pracę bogdan

Bogdan Witkowski

/

Hel

5/5

2020-05-20 09:51

Witam. Rozliczenia podatkowe z zagranicy z euro tax jak najbardziej polecam. Szybko, fajnie, i przyjemnie. Super kontakt. Polecam

Adam Kopyto

/

Zawadzkie

5/5

2020-05-18 08:55

Firma godna polecenia jeżeli zwrot podatku to powinno być jak tradycja jak kewin sam w domu na święta więc z całego serca polecam

Rafał Szymczyk

/

Skierniewice

5/5

2020-05-18 08:54

Bardzo rzetelna firma,polecam!!!

Paweł Józwik

/

Bielsk

5/5

2020-04-08 12:40

W 100 % polecam jestem zadowolony z postępu rozliczenia i wykonanej usługi

Ryszard Kaminski

/

Główczyce

5/5

2020-04-08 12:39

jestem bardzo zadowolony z usług euro-taxu

Marcin Włodkowski

/

Zory

5/5

2020-03-13 15:28

The best bez zastrzeżeń polecam

Piotr pastucha

/

Rzeczyca ziemiańska

Polecaj i zarabiaj

Poleć nam swoich znajomych, którzy pracowali za granicą i zarabiaj 50 złotych za każdą osobę, która podpisze z nami umowę z Twojego polecenia.