Sprawdź

opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne,
dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Sprawdź opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne, dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Mamy 364 opinii, a nasza średnia ocena to 4.89

Euro-Tax.pl » Opinie » Strona 1

5/5

2021-04-13 13:53

Kolejny rok rozliczam sie z euro taxem i moge polecic rozliczenia podatkowe z ta firma. Bardzo mila obsluga klienta oraz szybki kontakt.

Roman Walkowiak

/

Skalmierzyce

Dziękujemy za zaufanie :)

5/5

2021-04-07 07:56

Szybko, skutecznie i milo. Tak moge okreslic wspolprace z euro taxem. Polecam :)

Jacek

/

Szczyrk

Dziękujemy za pozytywną opinię :)

5/5

2021-03-30 06:47

Polecam wszystkim rozliczenie z euro taxem, wczesniejsza firma nie poradzila sobie z rozliczeniem, a tutaj uzyskalem kompleksowa pomoc. Polecam!

Mariusz P

/

Poznań

Dziękujemy za pozytywną opinię :)

4/5

2021-03-26 14:19

rozliczalem sie z nimi pierwszy raz z holandii i daje 4. Za calosc, troche czekalem na rozliczenie podatku bo to bylo 6 miesiecy jakos, ale ostatecznie dali rade.

Szymon

/

Krulik

Dziękujemy za szczerą opinię! :)

5/5

2021-03-23 12:21

A wiec tak rozliczalam sie z euro tax pierwszy raz i jestem mega zadowolona. Bardzo dobre podejscie do klienta a do tego szybki kontakt po podaniu numeru telefonu przez strone. Polecam!

Paulina

/

Gdynia

Dziękujemy za opinię :)

5/5

2021-03-16 08:28

Bardzo polecam współpracę z firmą Euro-Tax.pl. Rozliczam się z nimi od 5 lat i nigdy mnie nie zawiedli. Miła obsługa klienta oraz ułatwiony kontakt poprzez wiele kanałów. Zdecydowanie polecam współpracę!

Szymon Grodzki

/

Drezdenko

Dziękujemy za zaufanie! :)

5/5

2021-03-12 13:26

Rzetelna i profesjonalna firma ktora rozliczyla mnie z podatku za prace w austrii i belgii. Polecam ;)

Piotrek

/

Wasyl

Dziękujemy za pozytywną opinię :)

5/5

2021-03-09 13:56

Jestem bardzo zadowolona ponieważ firma dokonala mojego rozliczenia z kilku lat za prace w holandii i belgii, bardzo dobry kontakt. Polecam!

Michalina

/

Trzebnica

Dziękujemy za opinię! :)

4/5

2021-03-02 10:27

bardzo dobra firma rozliczeniowa!!!!!

Łukasz

/

Pruszcz Gdański

Dziękujemy za pozytywną opinię :)

5/5

2021-02-23 10:45

Dokonuje rozliczenia z nimi po raz kolejny wlasnie zaczeli mnie teraz rozliczac i jestem zadowolony. Do tego za kolejne rozliczenie otrzymalem prezent gwarantowany. Polecam!

Pawcio

/

Słupsk

Dziękujemy za zaufanie! :)

Polecaj i zarabiaj

Poleć nam swoich znajomych, którzy pracowali za granicą i zarabiaj 50 złotych za każdą osobę, która podpisze z nami umowę z Twojego polecenia.