Sprawdź

opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne,
dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Sprawdź opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne, dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Mamy 185 opinii, a nasza średnia ocena to 4.86

185 Opinii

Najnowsze Najstarsze

5/5

2017-03-14 16:14

Firma jak najbardziej skuteczna w swojej dziedzinie, kasa odzyskana oraz cały przebieg zwrotu jest informowany na meila polecam bardzo :)

Maciej Wołyniec

/

Piła

5/5

2017-03-14 16:13

W moim przypadku było to gewerbe , założenie (bardzo skomplikowane) oraz prowadzenie księgowości . Ja określę zakres wykonanych prac jako majstersztyk !!! Chciałbym podziękować całemu zespołowi euro tax za super współpracę !!! Pozdrawiam

Dariusz Krauza

/

Gifhorn

5/5

2017-03-14 16:13

wszystko sprawnie , szybki kontakt , polecam !!!

Pels Sylwester

/

Chłopice

5/5

2017-03-14 16:13

Firma godna polecenia,rzetelna informuje na bieżąco o postępach w sprawie polecam

Joanna Łucko

/

STARGARD

5/5

2017-03-10 11:55

Sprawnie przeprowadzony zwrot podatku ze Szkocji. Stały kontakt mailowy i telefoniczny. W moim przypadku trwało to aż 4 miesiące, ale to przez problemy ze strony brytyjskiego urzędu (zaginiony czek). Bez tej wpadki byłoby dokładnie 2 miesiące. Mimo wszystko wystawiam najwyższą notę. Warto. Pewna firma.

Sebastian

/

Świdnik

5/5

2017-03-10 11:55

Sprawnie, szybko, rzetelnie.

Marcel

/

Bukowno

5/5

2017-03-10 11:55

Firma godna polecenia wszystko zalatwiaja za ciebie

Iwona Makosz

/

Bytom

5/5

2017-01-24 16:04

Firma godna polecenia - szybko i solidnie załatwiają sprawy. Na bieżąco informują o postępach. Polecam!

Maria Florek

/

Manasterz

5/5

2017-01-10 13:04

Firma godna polecenia,wszystko załatwiają za ciebie .Dobrze rozliczaja podatek ,zasiłek rodzinny.Polecam

Krzysztof jedrczak

/

Pawłowice namyslowskie

5/5

2017-01-04 13:46

Trzykrotnie korzystałem z usług Euro-Tax i za każdym razem byłem zadowolony. Firma solidna, kontakt bardzo dobry.

Grzegorz Zalega

/

Słupsk

Polecaj i zarabiaj

Poleć nam swoich znajomych, którzy pracowali za granicą i zarabiaj 50 złotych za każdą osobę, która podpisze z nami umowę z Twojego polecenia.