Sprawdź

opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne,
dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Sprawdź opinie o nas

Na tej stronie publikujemy wszystkie komentarze, pozytywne jak i negatywne, dzięki czemu pokazujemy pełen obraz naszej firmy.

Mamy 210 opinii, a nasza średnia ocena to 4.86

210 Opinii

Najnowsze Najstarsze

5/5

2018-08-20 10:05

Jestem bardzo zadowolony z waszych usług i postępów w sprawie zwrotu mojego niemieckiego podatku. Oceniam was jak najbardziej pozytywnie

Robert Przybylski

/

Jelenia Góra

5/5

2018-07-19 07:55

Polecam bardzo. Sprawy załatwiane są szybko i bez kłopotów. Szybki zwrot pieniędzy z czego jestem bardzo zadowolona. Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

Iwona Górska

/

Bolków

5/5

2018-05-14 14:53

Mimo iż moja sprawa była skąplikowana i zwrot podatku potrwał 11miesiecy jestem bardzo zadowolona z usług. Osoby z infolinii zawsze udzielały dużo informacji i starały się pomóc w 100% i na każde pytanie zawsze dostałam odpowiedź. Będę polecać każdemu znajomemu.

Kinga Gronek

/

Luboń

5/5

2018-05-11 07:55

Polecam ,sprawnie i szybko

Beata Grzymkiewicz

/

Jastzrębie Zdrój

5/5

2018-04-17 12:01

Polecam rzetelna i bardzo sprawnie działająca firma Renata Kowalska Chodeczek

RENATA KOWALSKA

/

CHODECZEK

5/5

2018-04-05 08:28

Bardzo rzetelna i warto współpracować z waszą firmą ,działacie sprawnie i rzetelnie

Dariusz Widerski

/

Gniezno

5/5

2018-03-20 10:01

Bardzo profesjonalna firma dbajaca o dobro klienta

Iwona gebura

/

27-415 kunow

/5

2018-03-01 09:22

bardzo rzetelna i sprawnie działająca firma, polecam jerzy szulc Gostynin

jerzy szulc

/

gostynin

5/5

2018-02-28 11:51

Bardzo rzetelna i sumienna firma, polecam każdemu zgłaszać się i rozliczać w tej firmie.

Radelczuk Elżbieta

/

Świdwin

5/5

2018-01-12 15:22

konkretne podejście ,wszystko OK w tym roku też skorzystam.Pozdrawiam

Zdzisław Wanowicz

/

Niepołomice

Polecaj i zarabiaj

Poleć nam swoich znajomych, którzy pracowali za granicą i zarabiaj 50 złotych za każdą osobę, która podpisze z nami umowę z Twojego polecenia.